ניקול אם המשפחה שנים עבדה בסיעוד, אך אהבתה האמיתית הייתה אפייה. במהלך השנים היא אספה במחברת כחולה מגוון רחב של מתכונים שעברו בין דורות.
ניקול אהבה לאפות למשפחה ולמדה כתחביב קונדיטוריה. אך בעקבות בקשות רבות של אנשים לקנות את העוגיות, היא הבינה שיש פה פוטנציאל לעסק משפחתי. היא פיתחה את המתכונים המבוססים על מרכיבים טבעיים ואיכותיים. המשפחה התחילה להפיץ את העוגיות בין החברים והשכנים, והתגובות היו חיוביות מאוד.
בעת שניקולה החלה לפתח את המתכונים של העוגיות, היא הבינה שהמוצר חייב להיות לא רק טעים, אלא גם בריא ואיכותי. היא רצתה שכל אחד שיטעם מהעוגיות ירגיש שהוא קונה משהו שנעשה באהבה ובהקפדה. חזון זה התקיים במתכונים שפיתחה, המשלבים חומרי גלם איכותיים וטבעיים, ובעבודת היד שמאפשרת לשמור על איכות המוצר ועל טעמו המיוחד.
ניקול אם המשפחה שנים עבדה בסיעוד, אך אהבתה האמיתית הייתה אפייה. במהלך השנים
היא אספה במחברת כחולה מגוון רחב של מתכונים
שעברו בין דורות.
ניקול אהבה לאפות למשפחה ולמדה כתחביב קונדיטוריה.
אך בעקבות בקשות רבות של אנשים לקנות את העוגיות, היא הבינה שיש פה פוטנציאל לעסק משפחתי. היא פיתחה את המתכונים המבוססים על מרכיבים טבעיים ואיכותיים. המשפחה התחילה להפיץ את העוגיות בין החברים והשכנים, והתגובות היו חיוביות מאוד.
בעת שניקולה החלה לפתח את המתכונים של העוגיות, היא הבינה שהמוצר חייב להיות לא רק טעים, אלא גם בריא ואיכותי. היא רצתה שכל אחד שיטעם מהעוגיות ירגיש שהוא קונה משהו שנעשה באהבה ובהקפדה. חזון זה התקיים במתכונים שפיתחה, המשלבים חומרי גלם איכותיים וטבעיים, ובעבודת היד שמאפשרת לשמור על איכות המוצר ועל טעמו המיוחד.